icon-casualty

+47 66 98 32 90

Well Kill

and Emergency Support

Type in a keyword, phrase, region, service, name, etc.

Bemanningsbyrå offshore

Vi leverer kompetente personer til din bedrift offshore.

Vi finner ledig arbeidskraft til ledige stillinger offshore. Kontakt oss i dag dersom du ser etter jobb eller dyktige ansatte til din bedrift.

Kontakt oss

Dersom du søker etter jobb onshore og offshore innen oljebransjen anbefaler vi at du tar kontakt med AGR Consultancy

Med vår rekruttering- og bemanningsekspertise drar energibedrifter over hele verden fordel av fleksibiliteten, ferdighetene og erfaringen som trengs for å overvinne utfordringer og gripe nye muligheter i olje- og energimarkedet.

Over 45 organisasjoner på mer enn 100 lokasjoner over hele verden stoler på oss som deres rekrutteringspartner. Først og fremst fordi de mottar velprøvde konsulenter og nøye sammensatte team designet for å levere prosjekter på tvers av alle stadier av energiplanlegging, utførelse, rapportering og vedlikehold. Disse er ikke bare valgt blant de beste og mest erfarne personene i bransjen – de er akkurat de rette personene for det oppdraget.

Rett bemanning til riktig prosjekt

Konsulentene vi plasserer stoler på at vi gir dem utfordrende prosjekter tilpasset deres kompetanse og erfaring, takket være samarbeidet vi har med verdens ledende energiselskaper.

På den andre siden av ligningen vet avdelingene som ansetter at de vil motta en rekrutteringsløsning som er skreddersydd for deres behov – en som leveres raskt og av spesialister.

Våre rekrutteringsteam er meget godt kjent med den skiftende energisektoren, og jobber hardt for å finne løsninger som din pålitelige partner. De er stolte av bransjen vår.

Sjekk ut våre ledige stillinger.

Om AGR

energy resourcing agency

I tillegg til å ha levert mer enn 4000 konsulenter til prosjekter i mer enn 100 land over hele verden, bistår AGR med prosjektadministrasjon, rådgivning og ingeniørvirksomhet.

Som totalleverandør tilbyr vi tjenester og løsninger fra å definere verdien av reserver og ressurser, til overholdelse og støtte i administrasjonsprosessen, leting, produksjon og dekommisjonering. Vi har detaljert kunnskap om alle større hydrokarbonprovinser. I tillegg er vi pålitelige rådgivere for myndigheter i utvikling av regulatoriske rammer og utvikler intern programvare for å styrke automatisering og akselerere digitalisering.

Våre tjenester

I tillegg til våre tjenester som bemanningsbyrå leverer disse tjenestene til olje- og energisektoren:

  • Well Management
  • Well Decommissioning
  • Geology Operations
  • Reservoir Management

Kontakt oss

Enten du er arbeidstaker eller arbeidsgiver er du hjertelig velkommen til å kontakte ett av våre tre kontorer i Norge:

  • Karenslyst allé 4, Oslo
  • Fjordpiren, Laberget 22, Stavanger
  • Austadskvartalet, Killengrensgate 2-8, Tromsø

For generelle forespørsler kan du også sende oss en e-post på [email protected] eller kontakte oss gjennom kontaktskjemaet på nettsiden vår.