Type in a keyword, phrase, region, service, name, etc.
Offer description
Application

Reservoar Geolog/ Reservoaringeniør

Location: Oslo
Duration: Staff personnel
Apply by: 15.07.2022

AGR’s reservoarteam består av 20 høyt erfarne eksperter som dekker et bredt spekter av fag, alt fra geofysikk, geologi, petrofysikk, reservoarteknologi, brønnkomplettering, produksjonsteknologi, feltutbyggingsteknologi til petroleumsøkonomi.

Vi har i gjennomsnitt 20 års bransjeerfaring og er svært stolte over vår imponerende merittliste fra prosjekter levert i hele verden innen leting, feltutvikling og produksjon samt evalueringer av CO2 lager.

I tillegg er AGR anerkjent blant globale banker for våre revisjoner av oljeselskapers ressurser og vårt team arbeider med slike prosjekter både i Norge og internasjonalt. I forbindelse med reservesertifiseringer og verdivurderinger setter vi sammen lag fra alle disiplinene med kunnskap på undergrunn, brønner, installasjoner og økonomi. Her stoler kundene våre på at vi gjør en total evaluering av reserver og ressurser, samt økonomien i feltet.

Vi ser nå etter to dyktige fagpersoner til vårt kontor i Oslo – en Reservoargeolog og en Reservoaringeniør.

Begge rollene vil hovedsakelig være rettet mot reservoarevalueringer i våre integrerte prosjekter. Du skal arbeide sammen med fagfolk fra andre disipliner på undergrunnen med reservoar og feltutviklingsstudier for våre kunder. Ansvaret vil være integrering av strukturell geologi, seismiske tolkninger, sedimentologi, petrofysikk, reservoarkarakterisering og dynamiske data i digitale og analoge geologiske modeller. God kjennskap til reservesertifiseringsmetoder og prosjektøkonomi vil være en sterk fordel for kandidatene.

Du er ideell for rollen hvis du ønsker å gå fra et begrenset bedriftsmiljø til en rolle hvor det gis frihet til å uttrykke ideene dine og utvikle og pleie klientforhold.

Tidligere erfaring fra oljeselskap er en fordel.

Vi leter etter deg som er:

 • Reservoaringeniør med sterk teknisk forståelse innen reservoarteknologi
 • Reservoargeolog med sterk forståelse av geologi og modellering
 • Erfaren i bruk av industristandard programvare
 • En god kommunikator og lagspiller, men samtidig har evnen til å arbeide selvstendig og effektivt
 • Behersker norsk og engelsk flytende
 • Villig til å påta deg ansvar og eksponere dine tanker og ideer

Våre multidisipline eksperter har utviklet en serie kurs som brukes både internt og for kunder. Du får mulighet til å utvikle deg selv og andre gjennom slike kurs.

KVALIFIKASJONSKRAV

Minimum 5 års erfaring som reservoar- eller petroleumsingeniør, eller reservoargeolog med modelleringskompetanse. M.Sc. i Geologi, Petroleumsteknologi eller tilsvarende innen realfag.

VI TILBYR

Vi holder til sentralt på Skøyen i Oslo. Vårt team har høy arbeidsmoral og liker å stå på sammen for å levere prosjekter basert på høy kompetanse til våre kunder.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnspakker og muligheter til å jobbe med verdensomspennende utfordringer innen energi, petroleum og karbonlagring.

AGR har en sterk arbeidsbelastning i 4 og 1 kvartal av året. Vi kan derfor tilby fleksible ordninger der det er muligheter for å ta mer fri i vår- og sommerperioden.

KONTAKT

Ta gjerne kontakt med Erik Lorange (VP Reservoir Management, mob 97027962) for alle spørsmål knyttet til stillingene.

Apply


  Suggested formats: .docx

  Accepted formats: .jpg, .pdf, .png, .txt


  Submit